Rearview of four friends admiring the beauty of the cityscapehttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pu/shoots/806209.jpg

Rearview of four friends admiring the beauty of the cityscapehttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pu/shoots/806209.jpg

I dagens samfunn lever de fleste et  mer eller mindre i en hektisk hverdag, hvor det ofte kan føles som at døgnets 24 timer ikke strekker helt til. Det er alltid et eller annet som man føler man skulle ha gjort, men som man ikke har hatt tid til.

 

Heldigvis nærmer fellesferien seg, hvor man endelig kan få et pusterom og avkobling fra den hektiske hverdagen hvor tiden ikke alltid strekker til. Selv om sommerferie ofte er ensbetydende med utenlandsreiser, turer til hytta, eller besøk til slektninger i fjernt og nært, byr sommerferien også på ypperlige muligheter til å få gjort unna de tingene man ellers ikke får gjort i løpet av hverdagen.

 

I en stresset hverdag er det fort gjort at ting i hjemmet hoper seg opp, det være seg på loftet, boder og garasjer. Kanskje har man også en hage som har blitt litt forsømt i hverdagens stress, og som derfor kunne trenge til en real ”makeover”.  Når ferien nærmer seg veis ende, kan det derfor med fordel være klokt å få ryddet opp i alle tingene en ellers ikke har tid til å ordne. Dermed kan en gå hverdagen i møte med god samvittighet og få en frisk start.

old wooden pier on the lake.

 

Lag god oversikt over tingene – gå hverdagen i møte med god samvittighet
Har man for eksempel en rotete garasje som nærmest flyter over av skrot, kan det være en god idé å få ryddet opp i den i løpet av ferien. En kan starte med å kvitte seg med saker som en rett og slett ikke trenger, ting som egentlig burde vært kastet for lenge siden. Deretter kan en sortere tingene en vil ta vare på i kasser og i hyller. Har man verktøy og andre småting i garasjen kan en gå til anskaffelse av en verktøytavle fra Altistore, som kan benyttes til å lage en god oversikt over småting som har en tendens til å forsvinne i rotet.

 

Sommerferien er med andre ord en ypperlig tid til å ta et oppgjør med hverdagens rot. Heldigvis er ferien ganske lang, hvilket betyr at en kan også få tid til å gjøre andre ting, som for eksempel å reise på ferie til varmere strøk. Selvfølgelig dreier ferier seg om å få et pusterom fra hverdagens påkjenninger. Heldigvis kan opprydding være en hyggelig beskjeftigelse – skru opp for favorittmusikken din og gå i gang. Etterpå kan du klappe deg selv på skulderen og gå hverdagen i møte med en god følelse.

Comments are closed.